Lady Gagan lapsuus: Joutui kuuntelemaan vanhempiensa seksiä

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman suosituimpiin poptähtiin lukeutuva Lady Gaga teki Marry the Night -singlensä musiikkivideossa vaarallisia stuntteja muun muuassa räjähtävien autojen kanssa. Gagan Cynthia-äiti ei ollut mielissään tyttärensä uhkarohkeudesta ja huolestunut äiti purskahtikin itkuun musiikkivideon kuvauksissa.

Lady Gaga varttui New Yorkissa vanhempiensa ja siskonsa kanssa. Nyt 25-vuotias supertähti kertoi, ettei heidän asuntonsa huoneissa ollut lainkaan ovia. Laulaja kuuli siten kaiken, mitä hänen vanhempansa puuhailivat makuuhuoneessa.

– Huoneissamme ei ollut lainkaan ovia. Vanhempani kuulivat kaiken, mitä puhuimme siskoni kanssa. Ja minä kuulin myös heidän puuhansa, Lady Gaga kertoi Exposay-sivuston mukaan.

Laulaja on kertonut julkisuudessa, että hän on tällä hetkellä koditon. Maailmaa kiertävä supertähti nimittäin asuu ystäviensä ja vanhempiensa luona sekä hotelleissa. Hän kertoi rakastavansa sitä, että hän saa asua vanhempiensa luona. Gaga nimittäin myönsi, että yksin eläminen ja siihen ”kesyttäytyminen” pelottaa häntä.

Lady Gaga kertoi äskettäin, että hän pelkää kuolevansa niin kuin Prinsessa Diana. Paparazzien ristitulessa päivittäin oleva laulaja on nimittäin huolestunut tilanteesta ja pelkää joutuvansa samanlaiseen kuolettavaan ajojahtiin kuin Diana vuonna 1997. The Sun -lehden mukaan Gaga pitää itseään 2000-luvun Dianana.