Katy Perryn kurvit pääosassa rantalomalla

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Poptähti Katy Perry on ollut viime aikoina otsikoissa etenkin ulkonäkömuutostensa takia. Laulaja muun muuassa vaihtaa jatkuvasti hiuskuontalonsa väri. Perry palkittiin äskettäin American Music Awards -tapahtumassa erikoispalkinnolla Teenage Dream -hittialbuminsa singesijoitusten takia.

Perryn avioliitto on ollut viihdelehtien puheenaiheena jo useiden viikkojen ajan, sillä hänen parisuhteensa väitetään olevan kriisissä. Nyt poptähti kuvattiin lomailemassa perheensä ja ystäviensä kanssa Havaijilla ilman aviomiestään. Tuoreiden kuvien perusteella 27-vuotiaan laulajan bikinikroppa on ainakin huippukunnossa. Katso kuva tästä.

Maailmanlaajuisesti yli 25 miljoonaa singleä myynyt naisartisti on tehnyt historiaa kappaleillaan Last Friday Night, Teenage Dream, California Gurls, Firework ja E.T. Jokainen kappale on nyt nimittäin saavuttanut ykköspaikan Billboard 100 -hittilistalla. Moiseen saavutukseen on viimeksi onnistunut edesmennyt poptähti Michael Jackson. Persoonallinen laulajatähti kiitti Twitter-blogissaan uskollisia fanejaan ja pyysi heitä tuulettamaan kunnolla historiallista saavutusta.