Onko Katy Perryn avioliitto ohi? Mieskin jätti sormuksen kotiin

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Poptähti Katy Perry on ollut viime aikoina otsikoissa etenkin ulkonäkömuutostensa takia, mutta aivan viime päivinä hänen avioliittonsa leffatähti Russell Brandiin on ollut koetuksella. Pariskunta yllätti monet viettämällä joulunsa 10.000 kilometrin päässä toisistaan.

Tähtien kerrottiin ajautuneen rajuun riitaan vain päiviä ennen joulua. Molemmat suuntasivat mahdollisimman kauas toisistaan lomailemaan ystäviensä kanssa. 27-vuotias Perry kuvattiinkin Havaijilla ilman vihkisormustaan. Nyt pariskunnan avioliiton uskotaankin olevan ohi, sillä myös koomikkonakin tunnettu Brand esiintyi julkisuudessa ilman sormustaan.

– Katylla ja Russellilla oli massiivinen riita. He haistattivat toisilleen v**tua ja päättivät tehdä omia juttujaan. Asiat eivät ole hyvin, koska heidän riitelynsä vain pahenee, lähde kertoi The Daily Mail -lehdelle.

Pariskunnan piti alunperin viettää yhteinen joulu Brandin äidin kanssa Lontoossa, mutta riidan paisuttua Perry päätti matkata Havaijille ystäviensä kanssa. 36-vuotias Brand kuvattiin äskettäin kotikylänsä paikallisessa pubissa hengailemassa kaveriporukkansa kanssa.

Maailmanlaajuisesti yli 25 miljoonaa singleä myynyt naisartisti on tehnyt historiaa kappaleillaan Last Friday Night, Teenage Dream, California Gurls, Firework ja E.T. Jokainen kappale on nyt nimittäin saavuttanut ykköspaikan Billboard 100 -hittilistalla. Moiseen saavutukseen on viimeksi onnistunut edesmennyt poptähti Michael Jackson. Persoonallinen laulajatähti kiitti Twitter-blogissaan uskollisia fanejaan ja pyysi heitä tuulettamaan kunnolla historiallista saavutusta.