Amerikkalaisrokkari pokasi Eliza Doolittlen?

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Suositun amerikkalaisen Good Charlotte -yhtyeen kitaristi Benji Madden kertoi taannoin NRJ-radiokanavan haastattelussa rakastavansa suomalaista The 69 Eyes -rockyhtyettä. Benji perusti yhtyeensä vuonna 1996 Marylandissä identtisen kaksosveljensä kanssa.

Nyt 32-vuotiaan rokkarin kerrotaan iskeneen brittiläisen poptähden Eliza Doolittlen. Tuore pariskunta on bongattu viime aikoina kuhertelemassa käsi kädessä Los Angelesissa. Heidän romanssinsa tuli julki, kun pariskunta lähetteli toisilleen julkisia ja vihjailevia Twitter-viestejä.

– Elämä on ihanaa, kun tekee sitä, mitä rakastaa, Benji kirjoitti Twitter-blogissaan viime kuussa.

23-vuotias Doolittle muun muuassa nähtiin halailemassa Benjiä ranskalaisessa ravintolassa. Mallinakin työskennellyt neitokainen kertoi äskettäin haaveilevansa näyttelijän urasta ja elokuvatähteydestä. Doolittlen tunnetuimpia kappaleita ovat muun muuassa Skinny Genes ja Pack Up.

Benji Madden, oikealta nimeltään Benjamin Levi Combs, varttui Yhdysvaltojen Marylandissä. Rokkarilla on neljä sisarusta, Josh-isoveli, identtinen kaksoisveli Joel ja pikkusisko Sarah. Vuonna 2001 Benji esiintyi Good Charlotte -yhtyeensä kanssa Not Another Teen Movie -elokuvassa. Rokkari on myös lanseerannut vaatemallistoja, kunten MADE Clothing ja DCMA Collective. Benji ja Joel Madden työstävät parhaillaan akustista albumia, joka julkaistaan tänä vuonna.

Uusimmat