Lily Allen paljasti rintojensa erikoistaidon: ”Maitoa kolmen metrin päähän!”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Brittipoppari Lily Allen oli viime vuonna onnensa kukkuloilla, kun hän oli perustamassa perhettä miesystävänsä Sam Cooperin kanssa. Perheidylli murskautui kuitenkin rajusti jo toisen kerran tapahtuneeseen keskenmenoon. Joulukuussa 2011 onni viimein kääntyi, kun poptähti synnytti esikoisensa.

Lily Allenin suloisen jälkikasvun nimeksi annettiin Ethel Mary. Nyt 26-vuotias Lily on vastannut faniensa lukuisiin kysymyksiin äitiydestään Twitter-palvelussa. Poptähti muun muuassa paljasti, että hänen maitoa pursuvilla rinnoilla on erikoistaito. Neitokainen nimittäin pystyy ampumaan maitoa nänneistään peräti kolmen metrin pituisen matkan.

– Millainen paine rinnoissasi on? Voitko käyttää niitä kuin aseita? Minä pystyin ennen ampumaan maitoa rinnoistani kolmen metrin päähän, brittiläinen toimittaja Caitlin Moran kysyi tähdeltä Twitter-blogissa.

– Minullakin on aika hyvä. Onnistun ampumaan noin kolme metriä, Lily vastasi Twitter-blogissaan.

Lily Allen ja hänen pitkäaikainen poikaystävänsä Sam Cooper saivat taannoin toisensa, kun pariskunta meni naimisiin Goucestershiressä, Britanniassa. Edellinen raskaus päättyi traagisesti Allenin toiseen keskenmenoon. 26-vuotias Lily ja 32-vuotias Sam olivat aikoneet mennä naimisiin jo viime vuonna, mutta keskenmeno muutti suunnitelmat. Pari kihlautui joulukuussa 2010, kun Sam Cooper kosi Lilya Balilla.