Lapsilta kielletty hittielokuva oppitunnilla – vanhemmat raivostuivat

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Viime aikoina maailmalla on uutisoitu useista opettajiin liittyvistä tapauksista, joissa opettajat ovat esimerkiksi erikoisilla toimintamenetelmillään suututtaneet koululaisten vanhempia. Nyt Yhdysvalloissa eräs opettaja on lomautettu, koska tämä esitti härskiä videomateriaalia oppitunnilla.

Etelä-Carolinan Wando-lukion opettaja nimittäin näytti oppilailleen oppitunnin aikana Jackass: Number Two -elokuvaa. 36-vuotias Christopher Poston oli katsonut kannettavalta tietokoneeltaan oppitunnin aikana kyseistä elokuvaa, jolloin uteliaat oppilaat olivat kysyneet tältä, mitä elokuvaa Poston katsoo.

Oppilaiden utelujen jälkeen Poston oli päättänyt näyttää myös heille valkokankaan välityksellä elokuvan, joka on Yhdysvalloissa kielletty alle 17-vuotiailta. Erään teinitytön äiti sai tietää Jackass-elokuvan katselusta ja kertoi lukion rehtorille opettajan toimista. Äidin mukaan hänen tyttärensä tunsi olonsa epämukavaksi härskin videomateriaalin takia. Neljän lapsen isä ei kuitenkaan saanut syytteitä elokuvan näyttämisestä, The Smoking Gun -sivusto uutisoi.