Huippumalli ei ujostellut sporttisissa mainoskuvissa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Huippumalli Miranda Kerr ja hänen näyttelijämiehensä Orlando Bloom saivat tammikuussa esikoispojan. Maailmankuulun alusvaatebrändin mallina työskentelevä Miranda on synnytyksen jälkeen tehnyt näyttävän paluun catwalkeille.

Kerr poseerasi taannoin huiman arvokkaissa Fantasy Treasure -rintaliiveissä, joiden arvoksi kerrotaan peräti 2,5 miljoonaa dollaria. Nyt hänet nähdään seksikkäänä Reebok-urheilumerkin kenkämainoksessa. Kuvissa kaunotar esittelee treenattua peppuaan piukeissa PVC-legginseissä.

Australialaisen Miranda Kerrin ura alkoi Ober Jean Parisin mainoskampanjalla. Parhaiten kaunotar tunnetaan Victoria’s Secret -muotiketjun mallina. Kerr alkoi seurustella näyttelijä Orlando Bloomin kanssa vuonna 2007. Pari avioitui intiimissä seremoniassa heinäkuussa 2010. Mittavan mallinuran tehnyt Kerr on kertonut julkisuudessa perhe-elämän olevan hänelle tärkeintä, sillä hän kokee mallina olemisen pelkkänä työnä.