Miranda Kerristä tuli perheenäiti – ja hyvältä näyttää bikineissä

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Huippumalli Miranda Kerr ja hänen näyttelijämiehensä Orlando Bloom saivat tammikuussa esikoispoikansa. Maailmankuulun alusvaatebrändin mallina työskentelevä Miranda on synnytyksen jälkeen tehnyt näyttävän paluun catwalkeille.

Nyt Flynn-pojan onnellinen äiti kuvattiin Bora Boran auringossa esikoisensa kanssa. Hattuun ja aurinkolaseihin sonnustautunut huippumalli näyttää karistaneen kaikki raskauskilonsa, sillä neitokaisen vartalo on huikeassa bikinikunnossa. Äitiydestä nauttivan 28-vuotiaan kaunottaren lapsi on kuin ilmetty isänsä tummine piirteineen. Katso kuvat tästä.

Australialaisen Miranda Kerrin ura alkoi Ober Jean Parisin mainoskampanjalla. Parhaiten kaunotar tunnetaan Victoria’s Secret -muotiketjun mallina. Kerr alkoi seurustella näyttelijä Orlando Bloomin kanssa vuonna 2007. Pari avioitui intiimissä seremoniassa heinäkuussa 2010. Mittavan mallinuran tehnyt Kerr on kertonut julkisuudessa perhe-elämän olevan hänelle tärkeintä, sillä hän kokee mallina olemisen pelkkänä työnä.