Lady Gaga vaikeuksissa – tuhansia poliiseja keikalle

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman suosituimpiin poptähtiin lukeutuva Lady Gaga kiertää parhaillaan maailmaa Born This Way Ball -kiertueellaan. Omaperäisistä vaatevalinnoistaan tunnettu laulaja joutui taannoin ongelmiin kiertueensa kanssa, kun konservatiiviset muslimit halusivat peruuttaa tähden keikan Indonesiassa.

Nyt Indonesian viranomaisten kerrotaan suunnittelevan massiivia turvatoimia Lady Gagan 3. kesäkuuta pidettävälle Jakartan konsertille. He ovat nimittäin harkinneet tuhansien poliisien työllistämistä keikkapäivälle uskonnollisten mielenosoittajien aiheuttaman turvallisuusriskin takia.

Jakartan poliisin edustajan mukaan Lady Gaga ei ole vielä saanut lupaa kaupungilta konsertin järjestämiseen. Viranomaiset haluavat nimittäin olla täysin varmoja konsertin turvatoimien toimivuudesta. Edustajan mukaan konsertin turvallisuutta voi olla varmistamassa peräti 4.000 poliisia.

– Paikalle tulee noin 2000 – 4000 poliisia. Jos joku yrittää aiheuttaa kaaoksen ja levottomuuksia, niin heitä tullaan rankaisemaan, edustaja kertoi Jakarta Post -lehdelle.

Lady Gaga tunnetaan kiinnostuksestaan henkisiin asioihin. Tähti ihmetytti taannoin haastattelullaan, jossa hän muun muuassa kertoi paholaisen vainoavan häntä. Poptähden mukaan paholainen kummittelee hänelle öisin, eikä hän siten saa tarpeeksi unta. Gagan mukaan hän käy terapiassa edesmenneen Michael Jacksonin neuvonantajan Deepak Chopran luona. Laulaja kertoi myös haaveilevansa siitä, että hän vaipuisi joskus koomaan.