Elton John huolissaan Lady Gagasta: ”Hän on särkyvä”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailman tunnetuimpiin julkihomoihin lukeutuva poptähti Elton John yllätti pari vuotta sitten uskonnolliset piirit varsin kärkevällä lausunnollaan. Artisti kertoi tuolloin Parade-lehden haastattelussa, että hänen mielestään Jeesuksen täytyi olla homoseksuaali.

Muusikko jaksaa huolehtia ystävistäänkin, vaikka miehen oma kunto on viime vuosina romahtanut. Nyt Elton John on antanut kommentteja julkkisystävästään Lady Gagasta, joka kiertää parhaillaan maailmaa Born This Way Ball -kiertueellaan. John on huolissaan poptähdestä, koska tämä ei miehen mukaan pidä itsestään tarpeeksi hyvää huolta.

– Lady Gaga on särkyvä, eikä hän syö silloin kuin pitäisi. Se on rankkaa tytölle. Olen jutellut hänen vanhempiensa kanssa asiasta, kertoo Elton John The Guardian -lehdelle.

Poplegenda kertoo tuntevansa Lady Gagan työtahdin. Hän näkee miljoonien rakastaman supertähden pienenä tyttönä, ja häntä huolettaa ystävänsä kiireinen elämäntyyli. Johnilla on syytäkin huolehtia Gagasta, sillä onhan nuori poptähti hänen pienen poikansa kummitäti.

Elton Johnin ura alkoi 1960-luvun lopulla, kun mies julkaisi debyyttialbuminsa Goodbye Yellow Brick Road. Hänen tunnetuimpia hittejään ovat Candle in the Wind, Can You Feel the Love Tonight ja Sacrifice. Miehen albumeita on myyty jo yli 250 miljonaa kappaletta. Hän on elänyt homoliitossa miehensä David Furnishin kanssa 20 vuoden ajan. Pari avioitui vuonna 2005. He saivat vuonna 2010 esikoispoikansa, joka saapui maailmaan sijaiskohdun kautta.