Fanit järkyttyivät: Katy Perry vetäytyy uraltaan?

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Poptähti Katy Perry on ollut viime aikoina tiiviisti otsikoissa avioeronsa ja uuden musiikkinsa merkeissä. Laulajatar julkaisi äskettäin Wide Awake -kappaleen, jonka uskotaan kertovan pariskunnan avioerosta.

Nyt 27-vuotiaan poptähden fanit ovat järkyttyneet, sillä Katy Perryn väitetään jäävän pitkälle tauolle sydänsurujensa takia. The Daily Mirror -lehden mukaan laulajatar vetäytyy uraltaan heinäkuun aikana. Katy Perry julkaisee pian Part of Me -dokumenttielokuvansa, joka kertoo poptähden elämästä.

Dokumenttielokuvassa nähdään, millaisessa mediakohussa laulajatar myllersi avioeronsa aikaan. Katy Perry ei pitänyt juurikaan taukoa työnteosta vaikean eronsa jälkeen. Väitteiden mukaan poptähti haluaakin hengähtää, jotta hänen sydämensä säröt parantuisi.

Katyn ex-mies Russell Brand on viihtynyt viime aikoina mallikaunotar Nikolett Barabasin kanssa. 36-vuotias koomikko-näyttelijä kertoi jo pian eron jälkeen voivansa hyvin ja jatkavan elämäänsä ilman Perryä. Katy Perry ja Russell Brand avioituivat Intiassa hulppeassa hääseremoniassa vuonna 2010. Pariskunta sormusti toisensa vuoden seurustelusuhteen jälkeen. Katy Perry on seurustellut aiemmin muun muuassa Gym Class Heroes -yhtyeen keulahahmon Travis McCoyn kanssa.