Narkkarirokkari taas pohjamudissa: ”Toivomme hänelle parasta”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Brittiläinen rocktähti Pete Doherty tunnetaan musiikkiuransa lisäksi jatkuvista huumesekoiluistaan. Huippumalli Kate Mossin exä on pidätetty useasti huumeiden hallussapidosta ja rattijuopumuksista. Doherty työskenteli teini-ikäisenä huumediilerina, jotta hän pystyi rahoittamaan päihteiden käyttönsä.

Nyt 33-vuotiaan rocktähden uutisoidaan kirjautuneen thaimaalaiselle vieroitusklinikalle. Pete Doherty lensi aiemmin tällä viikolla suomalaistenkin suosimaan lomakohteeseen, jossa hän saa hoitoa kokaiiniriippuvuuteensa. Laulajan kotisivuilla julkaistussa tiedotteessa kerrotaan, että Doherty aikoo jatkaa musiikkiuraansa.

– Peter on poistunut rakennuksesta, tai oikeastaan maasta. Hän on matkalla vieroitukseen. Toivomme hänelle parasta, tiedotteessa luki Contact Music -sivuston mukaan.

Pete Doherty tunnetaan muun muuassa The Libertines -yhtyeen keulahahmona ja Babyshambles -yhtyeen perustajana. Rocktähti oli taannoin kihloissa huippumalli Kate Mossin kanssa ja seurasi tämän jalanjälkiä mallimaailmaan. Vuonna 2007 Doherty poseerasi Roberto Cavallin muotikampanjan kasvona. Tänä vuonna rocktähti tuomittiin puoleksi vuodeksi vankilaan kokaiinin hallussapidosta.