Miranda Kerrin bikinivartalo parhaimmillaan

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Huippumalli Miranda Kerr ja hänen näyttelijämiehensä Orlando Bloom saivat taannoin Flynn-nimisen esikoispoikansa. Maailmankuulun alusvaatebrändin mallina työskentelevä Miranda on synnytyksen jälkeen tehnyt näyttävän paluun catwalkeille.

Nyt onnellinen äiti on julkaissut Twitter-blogissaan bikinikuviaan, joissa hän poseeraa upeissa merimaisemissa. Neitokainen nähdään muun muuassa punaisissa bikineissä turkoosin meren rannalla. Poseeraamisen mestari on upea ilmestys pienissä bikineissään.

Australialaisen Miranda Kerrin ura alkoi Ober Jean Parisin mainoskampanjalla. Parhaiten kaunotar tunnetaan Victoria’s Secret -muotiketjun mallina. Kerr alkoi seurustella näyttelijä Orlando Bloomin kanssa vuonna 2007. Pari avioitui intiimissä seremoniassa heinäkuussa 2010. Mittavan mallinuran tehnyt Kerr on kertonut julkisuudessa perhe-elämän olevan hänelle tärkeintä, sillä hän kokee mallina olemisen pelkkänä työnä.