Katy Perryn rintaliivit turvallisuusuhka?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Poptähti Katy Perry on ollut viime aikoina tiiviisti otsikoissa avioeronsa, dokumenttielokuvansa ja uuden musiikkinsa merkeissä. Laulajattaren huhuttiin vastikään suunnittelevan pitkää taukoa musiikkiuraltaan sydänsurujensa takia.

Nyt 27-vuotiaan neitokaisen kerrotaan omistavan popmaailman vaarallisimmat rintaliivit. Katy Perry käyttää joissain esiintymisnumeroissaan pyöriviä piparminttukuvioisia rintaliivejä. Vakuutusyhtiön edustajat ovat huolissaan tähden rintaliivien mahdollisista terveyshaitoista, sillä liivit takertuvat aika ajoin laulajattaren näyttäviin peruukkeihin.

Vakuutuksen antajat pitävätkin rintaliivejä turvallisuusuhkana, ja vaativat laulajaa lopettamaan niiden käytön. He ovat muun muassa huolissaan siitä, että poppari loukkaisi niskansa esitysten aikana. Perry ei pidä liivejään tappavina välineinä, mutta harkitsee kuitenkin niiden muokkaamista sopivammaksi lavakäyttöä varten.

– Hiukseni jäivät kerran kiinni liiveihin ja alkoivat pyöriä niiden mukana. Minun piti vain mennä tilanteen mukana, joten laulun lopussa näytin siltä kuin nuolisin omaa rintaani. Mitä tyttö ei tekisi esittävän taiteen vuoksi, kertoo Katy Perry The Sun -sivustolle.

Laulajattaren Katy Perry: Part of Me -dokumenttielokuva tuotti Yhdysvalloissa aloitusviikonloppunaan 7,1 miljoonaa dollaria. Elokuvassa seurataan poptähden elämää julkisuuden parrasvaloissa, mutta myös yksityisten porttien takana. Dokumentissaan Katy Perry muun muuassa kertoo avoimesti epäonnistuneesta avioliitostaan.