Miranda Kerrin alusvaatemainos yllättävän näyttävä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Huippumalli Miranda Kerr ja hänen näyttelijämiehensä Orlando Bloom saivat taannoin Flynn-nimisen esikoispoikansa. Maailmankuulun alusvaatebrändin mallina työskentelevä Miranda on synnytyksen jälkeen tehnyt näyttävän paluun catwalkeille.

Nyt onnellinen äiti on esitellyt maailmankuulua vartaloaan Victoria’s Secret -alusvaatemerkin uusimmassa kesämainoksessa. Neitokainen näyttäytyy sensuellilla videolla erilaisissa alusasuissa ja pyöriskelee sängyn päällä vartaloaan kosketellen. Mallikaunotar vilahtaa mainoksessa yläosattomissa, ja nainen pitää käsiään paljaiden rintojensa suojana.

Australialaisen Miranda Kerrin ura alkoi Ober Jean Parisin mainoskampanjalla. Parhaiten kaunotar tunnetaan Victoria’s Secret -muotiketjun mallina. Kerr alkoi seurustella näyttelijä Orlando Bloomin kanssa vuonna 2007. Pari avioitui intiimissä seremoniassa heinäkuussa 2010. Mittavan mallinuran tehnyt Kerr on kertonut julkisuudessa perhe-elämän olevan hänelle tärkeintä, sillä hän kokee mallina olemisen pelkkänä työnä.