Estoton Lady Gaga alastomana parfyymimainoksessa! Katso kuva

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailman suosituimpiin poptähtiin lukeutuva Lady Gaga kiertää parhaillaan maailmaa Born This Way Ball -kiertueellaan. Samaan aikaan hän kahinoi julkisuudessa kollegansa Madonnan kanssa. Supertähti on parhaillaan maailmankiertueellaan.

Maineikas laulajatar kiinnostaa suurta yleisöä myös mainoskasvona, ja nainen nähdäänkin nyt oman Fame-parfyyminsä mainoskuvassa. Lady Gaga ei tälläkään kertaa petä fanejaan, vaan poppari poseeraa otoksessa ilkosen alasti. Artistin Twitter-palvelussa julkaisema kuva viittaa koomisesti satuhahmo Gulliveriin, jonka vartalon kaarilla pienet minimiehet tekevät ristiretkeään.

20120717-221905.jpg

26-vuotiaasta tähdestä tuli taannoin Twitter-blogipalvelun seuratuin henkilö. Laulajattaresta tuli ensimmäinen käyttäjä, jolla on yli 25 miljoonaa seuraajaa. Lady Gagan taakse jäi viimein myös teinilaulaja Justin Bieber, joka on sittemmin jo ylittänyt 25 miljoonan rajapyykin. Kolmanneksi seuratuin Lady Gagan ja Justin Bieberin jälkeen on laulajatar Katy Perry.