Eliza Doolittlen esiintymisasu olisi voinut peittää enemmänkin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittilaulaja Eliza Doolittle joutui viime vuonna perumaan odotetun Suomen konserttinsa viime hetkellä, kun hänelle ilmaantui tärkeämpiä markkinointitilaisuuksia muualla Euroopassa. Sittemmin hän on viihtynyt lehtien palstoilla erityisesti vähissä vaatteissa.

Nyt Eliza Doolittle on kuvattu esiintymässä Lontoossa olympialaisiin liittyvässä konsertissa. Kisoja sponsoroivan juomamerkin järjestämässä tapahtumassa kaunotar nousi lavalle odottamattoman paljastavassa asussa, sillä hänen yläosaansa peittivät ainoastaan hieman turhan pieniksi jääneet bikinien yläosat.

23-vuotias Eliza Doolittle nousi jo ensimmäisellä albumillaan suureen suosioon ja hittilistoille ympäri maailmaa. Taannoin Stara haastatteli Suomessa pariinkin otteeseen vieraillutta poptähteä, joka piti kovasti maastamme.

– Se oli hieno vierailu. Olimme Suomessa vain päivän, mutta oli todella mukana käydä siellä ja viettää siellä hieman aikaa. Muistan erityisesti sen, että siellä oli todella kylmä. Kaikki olivat todella mukavia, joten minä viihdyin hyvin, Eliza Doolittle kertoi Staralle.