Ongelmia pesueessa: Katy Perry palkkasi psykiatrin kissalleen

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Poptähti Katy Perry toipuu edelleen taannoisesta avioerostaan, ja viime aikoina hän onkin keskittynyt avioeron ja musiikin sijaan oman dokumenttielokuvansa markkinoimiseen. Suunnitelmissa on samalla myös tätäkin pidempi tauko musiikkiuraan.

Nyt 27-vuotiaalla popparilla on ongelmia lemmikkiensä kanssa. Neitokainen joutui nimittäin tilaamaan kallonkutistajan paikalle kissojensa oudon käytöksen vuoksi. Perry epäilee eläinten häiriintyneen remontista, joka on käynnissä neidon Hollywoodin kodissa.

– Katy alkaa olla huolissaan kissoistaan ja tavasta, jolla eläimet ovat käyttäytyneet viime aikoina. Parin kuukauden aikana ne ovat kadonneet tunneiksi, eivätkä ne reagoi laulajaan normaalisti. Kissapsykiatri työstää nyt eläinten kanssa tilannetta ja yrittää tyynnyttää niitä, kertoo sisäpiirin lähde The Daily Star -lehdelle.

Katy Perryn mielestä hänen lemmikkikissansa Kitty Purry ja Krusty The Cat ovat kaiken rahan arvoiset, ja hän haluaakin saada eläimet jälleen virkoamaan apaattisesta tilasta. Lähteen mukaan neitokainen näkee kissansa enemmän ystävinä kuin eläiminä ja jutteleekin heille usein. Laulajattaren kissainnostus on mennyt niinkin pitkälle, että hän nimesi kaksi hajuvettään Meow ja Purr -nimillä, sekä omisti kokonaisen hahmon Kitty Purr -kissalleen California Dreams -kiertueella.

Laulajattaren tuore Katy Perry: Part of Me -dokumenttielokuva tuotti Yhdysvalloissa aloitusviikonloppunaan 7,1 miljoonaa dollaria. Elokuvassa seurataan poptähden elämää julkisuuden parrasvaloissa, mutta myös yksityisten porttien takana. Dokumentissaan Katy Perry muun muuassa kertoo avoimesti epäonnistuneesta avioliitostaan.