Miranda Kerr riisuu alusvaatekuviin – uskomaton mallikaunotar

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Huippumalli Miranda Kerr ja hänen näyttelijämiehensä Orlando Bloom saivat taannoin Flynn-nimisen esikoispoikansa. Maailmankuulun alusvaatebrändin mallina työskentelevä Miranda on synnytyksen jälkeen tehnyt näyttävän paluun catwalkeille.

Julkkispariskunta joutui äskettäin erohuhujen kouriin, jotka mallikaunotar kielsi välittömästi. Nyt onnellinen perheenäiti on poseerannut jälleen seksikkäissä mallikuvissa. Neitokainen mainostaa David Jones -vaatemerkin alusvaatteita ja leninkejä. Alusvaateotokset tuovat esille mallikaunottaren muodot, jotka ovat ensiluokkaisessa kunnossa lapsen synnyttämisenkin jälkeen.

Australialaisen Miranda Kerrin ura alkoi Ober Jean Parisin mainoskampanjalla. Parhaiten kaunotar tunnetaan Victoria’s Secret -muotiketjun mallina. Kerr alkoi seurustella näyttelijä Orlando Bloomin kanssa vuonna 2007. Pari avioitui intiimissä seremoniassa heinäkuussa 2010. Mittavan mallinuran tehnyt Kerr on kertonut julkisuudessa perhe-elämän olevan hänelle tärkeintä, sillä hän kokee mallina olemisen pelkkänä työnä.