Lady Gaga muuntautui fantasiaolennoksi – oletko valmis katsomaan?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailman suosituimpiin poptähtiin lukeutuva Lady Gaga kiertää parhaillaan maailmaa Born This Way Ball -kiertueellaan. Viime aikoina hän on kahinoinut julkisuudessa kollegansa Madonnan kanssa sekä riidellyt leluyhtiön kanssa näköisnukestaan.

Nyt hurjista muodonmuutoksistaan tunnettu neitokainen on ihastuttanut jälleen fanejaan uusimmalla tyylinvaihdoksellaan. Tällä kertaa Lady Gaga lähti etsimään eläimellisiä juuriaan ja muuntautuikin yksisarviseksi.

Kuva: Twitter

Tähden Twitter-blogissa julkaistut kuvat ovat itse asiassa fanitaidetta, jotka on tehty vanhojen otosten perusteella. Taiteellisista kuvista innostunut poppari halusi luonnollisesti jakaa luomukset ”pikkumonstereidensa” kanssa.

26-vuotiaasta tähdestä tuli taannoin Twitter-blogipalvelun seuratuin henkilö. Laulajattaresta tuli ensimmäinen käyttäjä, jolla on yli 25 miljoonaa seuraajaa. Lady Gagan taakse jäi viimein myös teinilaulaja Justin Bieber, joka on sittemmin jo ylittänyt 25 miljoonan rajapyykin. Kolmanneksi seuratuin Lady Gagan ja Justin Bieberin jälkeen on laulajatar Katy Perry.

Kuva: Twitter