Lady Gaga paljasti uuden tatuointinsa – tulevan albumin nimi?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailman suosituimpiin poptähtiin lukeutuva Lady Gaga kiertää parhaillaan maailmaa Born This Way Ball -kiertueellaan. Viime aikoina hän on kahinoinut julkisuudessa kollegansa Madonnan kanssa sekä riidellyt leluyhtiön kanssa näköisnukestaan.

Nyt laulajakaunotar on ottanut uuden tatuoinnin käsivarteensa, ja halusi luonnollisesti jakaa luomuksen Twitter-blogissaan miljoonille seuraajilleen. Neitokainen on tatuoinut käteensä mustalla printillä sanan ARTPOP, ja vihjaa kuvatekstissä sen liittyvän jollain lailla uuteen albumiin. Vuoden 2013 alkupuolella julkaistavan levyn nimi on pysynyt tähän mennessä salassa suurelta yleisöltä, ja voidaankin arvuutella paljastaako popparin tatuointi tämän tiedon.

Kuva: Twitter

26-vuotiaasta tähdestä tuli taannoin Twitter-blogipalvelun seuratuin henkilö. Laulajattaresta tuli ensimmäinen käyttäjä, jolla on yli 25 miljoonaa seuraajaa. Lady Gagan taakse jäi viimein myös teinilaulaja Justin Bieber, joka on sittemmin jo ylittänyt 25 miljoonan rajapyykin. Kolmanneksi seuratuin Lady Gagan ja Justin Bieberin jälkeen on laulajatar Katy Perry.