Bella Thorne vasta 14-vuotias – jo nyt upea kaunotar

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nuori amerikkalainen teinitähti Bella Thorne ei ole vielä paistatellut kovinkaan paljon viihdelehtien otsikoissa, vaikka hänellä onkin jo takanaan mittava ura viihdealalla. Nyt neitokainen tekee kuitenkin tuloaan viihdemaailman kärkikaartiin.

Bella Thorne kuvattiin taannoin ”mummobikineissä” Miami Beachin rannalla yhdessä poikaystävänsä kanssa. Tällä kertaa nuori tähti on ikuistettu poistuessaan hotellistaan New Yorkissa. Bella oli pukeutunut todella lyhyeen valkoiseen mekkoon ja korkeakorkoisiin kenkiin, joten häntä ei olisi heti uskonut vasta 14-vuotiaaksi.

14-vuotias amerikkalainen Bella Thorne tunnetaan paitsi näyttelijänä myös laulajana ja mallina. Hän on tähdittänyt urallaan jo yli 20 elokuvaa ja televisiosarjaa sekä esiintynyt kymmenissä mainoksissa. Bella Thorne tunnetaan parhaiten Disneyn tuottamasta televisiosarjasta Shake It Up!, jossa hän näyttelee tanssija CeCe Jonesia.