Katy Perry jättämässä musiikin – odotettu uusi uravalinta harkinnassa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Katy Perry toipuu edelleen taannoisesta avioerostaan, ja viime aikoina hän onkin keskittynyt avioeron ja musiikin sijaan oman dokumenttielokuvansa markkinoimiseen. Suunnitelmissa on samalla myös tätäkin pidempi tauko musiikkiuraan.

27-vuotias Katy Perry on nyt ilmaissut kiinnostuksensa jatkaa valkokangasuraa dokumenttielokuvansa jälkeenkin. Laulajatähti aloitti hiljattain näyttelijäkoulutuksen, tarkoituksenaan saada rooli uudessa sitcom-sarjassa.

– Pop-menestyksestään huolimatta Katy Perry tietää, ettei hänen musiikkiuransa voi jatkua ikuisesti. Katy huomasi Russell Brandin kanssa seurustellessaan, ettei kiertueella oleminen tee hyvää seurustelusuhteen ylläpitämiselle, laulajattaren ystävä kertoo Daily Star -lehdelle.

Katy Perryn näyttelijätaitoja on tähän mennessä voitu todistaa pienissä rooleissa esimerkiksi Ensisilmäyksellä- ja Simpsonit-sarjoissa. Laulajattaren tuore Katy Perry: Part of Me -dokumenttielokuva tuotti Yhdysvalloissa aloitusviikonloppunaan 7,1 miljoonaa dollaria. Elokuvassa seurataan poptähden elämää julkisuuden parrasvaloissa, mutta myös yksityisten porttien takana. Dokumentissaan Katy Perry muun muuassa kertoo avoimesti epäonnistuneesta avioliitostaan.