Sydänkohtauksen saanut Michael Clarke Duncan yhä sairaalassa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen näyttelijä Michael Clarke Duncan tunnetaan erityisesti läpimurtoroolistaan elokuvassa Vihreä maili. Mies on näytellyt myös muun muassa elokuvissa Skorpionikuningas ja Daredevil.

54-vuotias Duncan joutui heinäkuussa sairaalan teho-osastolle saatuaan sydänkohtauksen. Tähden tyttöystävä Omarosa Stallworth oli löytänyt miehen huonossa kunnossa, mutta onnistui pelastamaan tämän hengen elvytyksellään. Nyt Michael Clarke Duncan on nyt päässyt pois sairaalan tehohoidosta, mutta on kuitenkin edelleen sairaalahoidossa.

– Hänen perheensä jäsenet ovat vahvoja uskossaan ja pyytävät faneja pitämään Duncanin mukana myös omissa rukouksissaan, tähden edustaja kertoo.

Michael Clarke Duncan työskenteli ennen julkisuusuraansa monien tähtinäyttelijöiden henkivartijana. Mies on tehnyt töitä muun muassa Will Smithille, Martin Lawrencelle, LL Cool J:lle, Notorius B.I.G.:lle ja Jamie Foxxille. Duncan teki samalla pikkurooleja ja mainoksia. Hän lopetti henkivartijan työn oltuaan vuonna 1997 mukana välikohtauksessa, jossa räppäri Notorius B.I.G. kuoli.