Lady Gaga avautui: ”Minulla on aikaa harrastaa seksiä rannalla!”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailman suosituimpiin poptähtiin lukeutuva Lady Gaga kiertää parhaillaan maailmaa Born This Way Ball -kiertueellaan. Viime aikoina hän on kahinoinut julkisuudessa kollegansa Madonnan kanssa sekä riidellyt leluyhtiön kanssa näköisnukestaan.

Hiljattain rohkeassa valokuvassa alasti poikaystävänsä Taylor Kinneyn kanssa poseerannut tähti paljasti, ettei julkisuus ole estänyt häntä harrastamasta samoja uskaliaita asioita, joita hän teki ennen statustaan supertähtenä.

– Olen vapaa sielu, ja minulla on edelleen aikaa harrastaa seksiä yöllä rannalla kun kukaan ei ole näkemässä. Tai mennä baariin, juoda kännit ja tanssia ilma paitaa. Monet eivät vain ole nähneet minun tekevän niin, koska minulla on upeita ystäviä jotka estäisivät minua heti, kun olisi pelkoa että jäisin kiinni, tähti vihjaa US Voguen haastattelussa.

26-vuotiaasta tähdestä tuli taannoin Twitter-blogipalvelun seuratuin henkilö. Laulajattaresta tuli ensimmäinen käyttäjä, jolla on yli 25 miljoonaa seuraajaa. Lady Gagan taakse jäi viimein myös teinilaulaja Justin Bieber, joka on sittemmin jo ylittänyt 25 miljoonan rajapyykin. Kolmanneksi seuratuin Lady Gagan ja Justin Bieberin jälkeen on laulajatar Katy Perry.