Supermalli alastomana – vain saappaat jalassa! Katso upea kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli Miranda Kerr ja hänen näyttelijämiehensä Orlando Bloom saivat taannoin Flynn-nimisen esikoispoikansa. Maailmankuulun alusvaatebrändin mallina työskentelevä Miranda on synnytyksen jälkeen tehnyt näyttävän paluun catwalkeille.

Kuva: Twitter

Julkkispariskunta joutui äskettäin erohuhujen kouriin, jotka mallikaunotar kielsi välittömästi. Nyt vartalonsa kanssa sinut oleva neitokainen on poseerannut Harper’s Bazaar -lehden kuvissa ilkosillaan. Supermalli esittelee solakkaa vartaloaan antaumuksellisessa poseerauksessa, jossa hänen yllään on pelkät saappaat.

Kuva: Harpers Bazaar, Terry Richardson

Australialaisen Miranda Kerrin ura alkoi Ober Jean Parisin mainoskampanjalla. Parhaiten kaunotar tunnetaan Victoria’s Secret -muotiketjun mallina. Kerr alkoi seurustella näyttelijä Orlando Bloomin kanssa vuonna 2007. Pari avioitui intiimissä seremoniassa heinäkuussa 2010. Mittavan mallinuran tehnyt Kerr on kertonut julkisuudessa perhe-elämän olevan hänelle tärkeintä, sillä hän kokee mallina olemisen pelkkänä työnä.