Mallikaunottarella yllättävä tyyli-ikoni – ottaa mallia mummosta

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Huippumalli Miranda Kerr ja hänen näyttelijämiehensä Orlando Bloom saivat taannoin Flynn-nimisen esikoispoikansa. Maailmankuulun alusvaatebrändin mallina työskentelevä Miranda on synnytyksen jälkeen tehnyt näyttävän paluun catwalkeille.

Julkkispariskunta joutui äskettäin erohuhujen kouriin, jotka mallikaunotar kielsi välittömästi. Nyt neitokainen on paljastanut tyylillisiä vaikutteitaan, ja hänellä onkin yllättävä muodin esikuva. Victoria’s Secret -vaatemerkin malli kertoi Harper’s Bazaar -lehdelle kopioivansa kuuluisan tyylinsä muun muassa mummoltaan.

– Olen aina ihaillut Audrey Hepburnia, ja mummoni on myös ollut tyyli-ikonini. Kasvaessani leikin aina hänen vaatevarastollaan ja sain häneltä paljon vaikutteita. Hän opetti sen, ettei hienoon tyyliin tarvitse tuhlata paljon rahaa, kertoi Miranda Kerr haastattelussa.

Australialaisen Miranda Kerrin ura alkoi Ober Jean Parisin mainoskampanjalla. Parhaiten kaunotar tunnetaan Victoria’s Secret -muotiketjun mallina. Kerr alkoi seurustella näyttelijä Orlando Bloomin kanssa vuonna 2007. Pari avioitui intiimissä seremoniassa heinäkuussa 2010. Mittavan mallinuran tehnyt Kerr on kertonut julkisuudessa perhe-elämän olevan hänelle tärkeintä, sillä hän kokee mallina olemisen pelkkänä työnä.