Carmen Electra vain hiukset rintojen peittona

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Playboy-povipommi Carmen Electra tunnetaan kurviensa lisäksi myös elokuvista ja televisiosarjoista. The Pussycat Dolls –yhtyeen jäsenenäkin aikoinaan esiintynyt tähti on kokeillut uraa myös laulajana.

40-vuotias seksisymboli osoittaa olevansa edelleen kuuma ilmestys poseeratessaan amerikkalaisen Lovecat-lehden kannessa alastomana, pelkät hiukset rintojen peittona. Lehden 90-luvun kuumimmille povipommeille kunniaa tekevän tuoreimman numeron toisena kansikuvatyttönä nähdään niin ikään jo yli neljänkymmenen ikään ehtinyt Pamela Anderson.

Amerikkalainen Carmen Electra, oikealta nimeltään Tara Leigh Patrick, tuli tunnetuksi Playboy-lehden sivuilta, ja hän on sittemmin tehnyt uraa näyttelijänä useissa elokuvissa ja televisiosarjoissa. Electran roolisuorituksia on nähty esimerkiksi elokuvissa Scary Movie, Date Movie ja Epic Movie. Tunnetuin roolityö on kuitenkin televisiosarjassa Baywatch. Harva tietää, että ennen kuuluisuuttaan Electra oli muusikko Princen suojatti ja kokeili jonkin aikaa laulu-uraa tämän ohjauksessa.