Eläinsuojelijat raivostuivat Lady Gagalle – tyly viesti julkisuudessa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailman suosituimpiin poptähtiin lukeutuva Lady Gaga kiertää parhaillaan maailmaa Born This Way Ball -kiertueellaan. Viime aikoina hän on valmistunut uuden levynsä julkaisuun ja siinä sivussa ehtinyt julkaista internetissä rohkeita kuvia ja esimerkiksi riidellä leluyhtiön kanssa näköisnukestaan.

Lady Gaga on kuvattu viime aikoina julkisuudessa erilaisissa turkisvaatteissa, joista ainakin yhden tähti on kertonut Twitterissä olevan aito. Tämä on suututtanut eläinsuojeluyhdistys PETA:n, joka syyttää nyt Lady Gagaa sanojensa pettämisestä. Lady Gaga on nimittäin ennemmin kertonut vastustavansa eläinperäisiä turkiksia.

– Kerroit Ellen Degeneresin haastattelussa vihaavasi turkiksia ja välttäväsi niiden käyttöä. Mitä tapahtui? Ovatko stylistisi väittäneet, että turkiksesi ovat tekoturkista vai oletko takinkääntäjä? PETA:n vanhempi varapääjohtaja tylytti viestissään Gagalle.

26-vuotiaasta tähdestä tuli taannoin Twitter-blogipalvelun seuratuin henkilö. Laulajattaresta tuli ensimmäinen käyttäjä, jolla on yli 25 miljoonaa seuraajaa. Lady Gagan taakse jäi viimein myös teinilaulaja Justin Bieber, joka on sittemmin jo ylittänyt 25 miljoonan rajapyykin. Kolmanneksi seuratuin Lady Gagan ja Justin Bieberin jälkeen on laulajatar Katy Perry.