Hups, nolo näky supermallin jalkovälissä – katso kuvat

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Huippumalli Miranda Kerr ja hänen näyttelijämiehensä Orlando Bloom saivat taannoin Flynn-nimisen esikoispoikansa. Maailmankuulun alusvaatebrändin mallina työskentelevä Miranda on synnytyksen jälkeen tehnyt näyttävän paluun catwalkeille.

Australialaissyntyinen malli esiintyi äskettäin David Jonesin kevään ja kesän 2013 mallistoa esittelevässä muotinäytöksessä kotikaupungissaan Sydneyssä. Illan aikana kaunotar nähtiin catwalkilla esimerkiksi paljastavassa valkoisessa uimapuvussa. Asu oli hieman liiankin paljastava, sillä se paljasti myös niin sanotun kamelinvarpaan supermallin intiimialueella.

Australialaisen Miranda Kerrin ura alkoi Ober Jean Parisin mainoskampanjalla. Parhaiten kaunotar tunnetaan Victoria’s Secret -muotiketjun mallina. Kerr alkoi seurustella näyttelijä Orlando Bloomin kanssa vuonna 2007. Pari avioitui intiimissä seremoniassa heinäkuussa 2010. Mittavan mallinuran tehnyt Kerr on kertonut julkisuudessa perhe-elämän olevan hänelle tärkeintä, sillä hän kokee mallina olemisen pelkkänä työnä.