Raquel Zimmermann hämmästytti levittelemällä bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brasilia on tarjonnut mallimaailmaan jo lukuisia toinen toistaan näyttäämpiä kaunottaria, joista moni on noussut myös supermallisarjaan. Yksi vielä hieman tuntemattomammista tähdistä on Raquel Zimmermann, joka on tosin noteerattu laajasti jo esimerkiksi Yhdysvalloissa.

Raquel Zimmermann tullee jatkossa myös suurelle yleisölle tutuksi, sillä hänestä odotetaan kovaa nousijaa mallimarkkinoilla. Ainakaan rohkeista kuvista menestys ei ole kiinni, sillä taannoin hän poseerasi rohkeissa alastonkuvissa. Nyt hänet on kuvattu bikineissä Hawaijilla, jossa hän hämmästytti jonkinlaisilla jumppaliikkeillä.

29-vuotias brasilialainen Raquel Zimmermann aloitti malliuransa jo 14-vuotiaana. Läpimurto antoi odottaa itseään pitkään, aina vuoteen 2007 saakka, mutta viime vuosina Raquel on työskennellyt lukuisille tunnetuille muotitaloille ja monissa poseerannut arvostetuissa muotilehdissä.