Laura Barrialesin pikkubikinit eivät liikoja peittäneet

Viihdeuutiset · Stara.fi

Italiasta on viime vuosina tullut jonkin verran naiskauneutta, joka on kyennyt ylittämään myös kansainvälisen uutiskynnyksen. Eräs heistä on näyttävä Laura Barriales, joka on nyt osunut myös paparazzien tähtäimiin.

Laura nimittäin kuvattiin rannalla nautiskelemassa vesileikeistä ja auringosta yhdessä ystäviensä kanssa. Erää miehen seurassa kaunotar viihtyi erityisen hyvin.

29-vuotias Laura Barriales on italialainen mallikaunotar, joka on tehnyt monien muiden mallien tavoin uraa myös laulajana ja televisiotähtenä. Hän tuli saapasmaassa alunperin tunnetuksi vuonna 2006 ollessaan tanssijana musiikkipitoisessa televisio-ohjelmassa. Sittemmin Laura on ollut mukana parissakymmenessä ohjelmassa ja noussut suosituksi televisiotähdeksi.