Foo Fighters -laulaja tarjosi fanille olutta – kesken keikan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Entisen Nirvana-rumpali Dave Grohlin luotsaama Foo Fighters tunnetaan upeista livekeikoistaan. Suomessa yhtye nähtiin viime vuoden kesäkuussa Helsingin Kalasatamassa, jossa yhtye esiintyi lähes 30.000 vaihtoehtorockin ystävälle.

Yhtyeen nokkamies Dave Grohl on hyväntuulisen ja energisen esiintyjän maineessa, ja hän ottaa paljon kontaktia myös yleisöön. Tämän voi todistaa esimerkiksi tuoreesta Foo Fightersin keikalta otetussa valokuvasta, jossa Grohl kaataa lavalta olutta eturivissä olevan janoisen fanin mukiin.

Kuva: Reddit

Dave Grohl alkoi kirjoittaa biisejä jo Nirvanan aikoina ja osa kappaleista päätyikin Foo Fightersin debyyttialbumille, josta tuli yksi vuoden 1995 menestysalbumeita. Foo Fighters viimeistelee parhaillaan uutta levyään, jonka parissa on yhtyeen lisäksi työskennellyt myös tuottaja Butch Vig. Grohl ja Vig ovat tehneet yhteistyötä viimeksi Nirvanan Nevermind-albumilla. Foo Fightersin tuorein Wasting Light -albumi ilmestyi viime vuoden huhtikuussa.