Nerokas optinen harha – nämä farkut hoikentavat silmissä!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ihmiset voivat vaikuttaa ulkonäköönsä hyvinkin helposti erilaisilla vaatteilla, mutta kaiken muun vaikutuksen lisäksi vaatteet voivat tunnetusti hoikentaa tai lihottaa ihmistä katsojan silmissä. Nyt erään housumallin on havaittu hoikentavan kantajaansa keskimääräistä enemmän.

Britanniassa noin 20 eurolla myytävät housut tekevät ihmeitä ja saavat kantajansa näyttämään selvästi todellista hoikemmalta. Housujen salaisuus on niiden sivussa oleva koko housujen pituinen leveä musta raita. Kyseessä on siis pelkkä optinen harha, mutta monille todennäköisesti varsin mieleinen sellainen.

Kuva: Splash

Illusion Jeans -housumallista tuli hitti kertaheitolla, kun supermalli Miranda Kerr nähtiin sellaiset jalassaan. Nyt vastaavia housumalleja valmistaa jo useampikin vaatemerkki, kuten esimerkiksi Asda. Mirror-lehden mukaan housut ovat nousseet Britanniassa huippusuosituiksi, joten trendi tullee aikanaan vääjäämättä myös Suomeen.

Kuva: Splash