Katy Perry hylkäsi 20 miljoonan työtarjouksen: ”Ei ole aikaa”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Huippusuosittu American Idol -laulukilpailu on ollut viime aikoina esille tuomarimuutostensa merkeissä. Tulevan tuotantokauden tuomaristossa tullaan näkemään ainakin supertähti Mariah Carey. Myös teinitähti Nick Jonasin on huhuttu olevan ehdolla haluttuun työpestiin.

Nyt ohjelman tuottajat ovat joutuneet pettymään, kun Katy Perry hylkäsi huikean tarjouksen tuomarityöstä. Sarjan kihot tarjosivat poptähdelle 20 miljoonaa dollaria, eli 16 miljoonaa euroa, jotta kaunotar liittyisi tuomariston tähtikaartiin. Perry ei kuitenkaan suostunut tarjoukseen, koska hänellä ei ole aikaa tuomarityöhön kiireisen aikataulunsa vuoksi, TMZ-sivusto uutisoi.

American Idol –kykyjenetsintäkilpailun tuomaristossa on nähty vuosien varrella lukuisia supertähtiä. Kahden viimeisimmän tuotantokauden aikana sarjaa tähdittivät muun muuassa Jennifer Lopez ja Steven Tyler. Myös komedienne Ellen DeGeneres on nähty tuomaristopöydän takana. Fox-televisiokanava ei ole vielä vahvistanut kaikkia tulevan kaudentuomarikiinnityksiä.