Eronneet löysivät toisensa? Katy Perry ja Robert Pattinson treffeillä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Katy Perry toipuu edelleen taannoisesta avioerostaan, ja lohdutusta hän on saanut muun muuassa mallikomistus Robert Ackroydista. Viime viikkoina hän on viettänyt intiimejä hetkiä kitarahurmuri John Mayerin kanssa.

Viime torstaina Katy Perry nähtiin viettämässä iltaa toisen sydänsurusta toipuvan kuuluisuuden, Robert Pattinsonin kanssa. Tähdet nähtiin nauttimassa illallista keskenään losangelesilaisessa Soho House -ravintolassa.

Katy Perryn kerrotaan halunneen piristää Pattinsonia, ja todennäköisesti näyttelijäkomistuksen kanssa illallistaminen ei ole tehnyt pahaa myöskään hiljattain eronneelle laulajattarelle itselleen. Robia vastapäätä alkuillasta istunut Katy jopa siirtyi myöhemmin illasta hänen vierelleen, ja Robin puolestaan kerrotaan silmäilleen vaivihkaa laulajakaunottaren rintoja.

Poptähti on markkinoinut ahkerasti uutta elokuvaansa kesän aikana. Laulajattaren tuore Katy Perry: Part of Me -dokumenttielokuva tuotti Yhdysvalloissa aloitusviikonloppunaan 7,1 miljoonaa dollaria. Elokuvassa seurataan poptähden elämää julkisuuden parrasvaloissa, mutta myös yksityisten porttien takana. Dokumentissaan Katy Perry muun muuassa kertoo avoimesti epäonnistuneesta avioliitostaan.