Tyttöbändiläinen avautui alkoholismistaan: ”En ole raivoraitis”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittiläisen Girls Aloud –yhtyeen popkaunottaret ovat olleet jo pitkään maansa seuratuimpia julkkistähtiä. Yksi bändin jäsenistä on Sarah Harding, jonka yksityiselämän kiemuroista ja timmistä bikinikropasta ollaan uutisoitu viime aikoina viihdelehdissä.

30-vuotias Harding oli äskettäin vieroituksessa masennuksen ja alkoholiriippuvuutensa takia. Nyt popkaunotar on avautunut alkoholismistaan uusimmassa haastattelussaan. Neitokainen ei ole omien sanojensa mukaan ainakaan vielä kääntynyt täysin absolutistiksi, vaikka kärsikin aikoinaan rankasta juhlimisestaan.

– En ole koskaan sanonut, että olisin raivoraitis. Nautin edelleen lasin viiniä silloin tällöin päivällisellä tai ollessani ulkona ystävien kanssa. Vieroitushoidot ovat auttaneet minua näkemään, ettei itsetuhoinen juominen ole ratkaisu, kertoi Sarah Harding Hello!-lehdelle.

Girls Aloud –yhtye täyttää pian kymmenen vuotta. Bändi syntyi vuonna 2002 Britannian Popstars-kilpailun toisella tuotantokaudella. Yhtyeen jäseniä ovat Cheryl Cole, Kimberley Walsh, Nadine Coyle, Nicola Roberts ja Sarah Harding. Hardingin bändikaverit veivät tämän viime vuonna vieroitukseen alkoholismin takia. Vieroitushoidon läpikäynyt Harding palasi sittemmin yhteen ex-kihlattunsa kanssa, mutta suhde kaatui jo toistamiseen muutama kuukausi sitten.