Tiesitkö tämän: Julkkiskaunotarten kuumimmat lesboihastukset julki

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittipoppari Cheryl Colen kerrottiin vastikään nähneen tuhmia unia Rihannasta. Kyseinen neitokainen ei ole suinkaan ainoa naisista unelmoinut tähti, sillä yllättävän monet julkkiskaunottaret ovat avautuneet viime vuosina lesboihastuksistaan julkisuudessa.

Nyt The Sun -lehti on koonnut yhteen näistä fantasioista kuumimmat. I Kissed A Girl -hittisinglellä julkisuuden pongahtanut laulajatar Katy Perry kertoi aikoinaan ihastuksestaan Cheryl Colea kohtaan. Neidot tapasivat toisensa X Factor -ohjelman kuvauksissa. Perry paljastikin tuolloin valitsevansa ohjelman tuomareista rakastelukumppanikseen mieluummin Colen kuin Simon Cowellin.

Kurvikaunotar Kim Kardashian on tällä hetkellä tiiviissä suhteessa räppäri Kanye Westin kanssa, mutta vuonna 2010 nainen kuolasi Megan Foxin perään. Teen Choise Awards -tapahtumassa fantasioidensa kohteen tavannut realitytähti ei saanut tyttömäiselle ihastukselleen vastakaikua. Fox itse kertoi nimittäin taannoin tuntevansa kuumotusta Olivia Wilden seksikkyyden vuoksi.

– Hän on niin seksikäs, että haluan kuristaa elävän härän paljain käsin, kertoi kaunotar Playboy-lehdelle.

Mediassa kohistiin aiemmin tänä vuonna, kun bi-seksuaaliksi tunnustautunut Jessie J ja Tulisa Contostavlos lähettelivät toisilleen flirttailevia Twitter-viestejä. Lesboksikin epäilty Jessie J vihjaili muun muassa X Factor tuomarille, että tämän mekko näyttäisi hyvältä hänen hotellihuoneensa lattialla. Tulisa ei suinkaan arastellut, vaan kertoi neidon vihjailujen houkuttelevan häntä.

Isopeppuiset kaunottaret Amber Rose ja Nicki Minaj ovat olleet ystäviä vuosikausia. Taannoin Amber vei kuitenkin kaveruuden uudelle tasolle, kun kertoi Twitter-blogissaan haluavansa harrastaa seksiä uhkean ghettokaunottaren kanssa. The Amazing Spiderman -elokuvassa nähty Emma Stone kertoo taas löytäneensä taivaan Mad Men -tähti Christina Hendricksin muhkeista muodoista.

– Kaikki hänessä on mannaa minulle. Hän on minun tyyliseni nainen, julisti Stone The Sun -lehden haastattelussa.