Maggiella ennätysmäinen kaula-aukko – paljaana vatsaan saakka

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen näyttelijätär Maggie Siff ei ole vielä tehnyt lopullista läpimurtoa julkkisrintamalla, vaikka hän onkin tähdittänyt jo lukuisia huippusuosittujakin televisiosarjoja. Erityisesti Mad Men ja Sons of Anarchy -sarjoista tuttu tähti on nyt kohahduttanut asullaan julkkisbileissä.

Maggie Siff osallistui Sons of Anarchy -televisiosarjan juhliin Regency Village -teatterissa, ja hän onnistui varastamaan kaikkien läsnäolijoiden huomion poikkeuksellisen rohkealla asullaan. Mustassa mekossa oli nimittäin säästelty kangasta siinä määrin, että sen kaula-aukon syvyys oli ennätysmäinen.

38-vuotias amerikkalainen näyttelijätär Maggie Siff aloitti uransa teatterista, mutta vuonna 2004 hänet nähtiin jo televisiosarjassa Third Watch. Sen jälkeen hän on tähdittänyt muun muassa sarjoja Greyn Anatomia ja Mad Men sekä muutamia elokuvia. Nykyisin Maggie keskittyy lähinnä Sons of Anarchy -sarjan tekemiseen. Hän näyttelee hittisarjassa Tara Knowlesin roolia.