Mirandan sensuelli ”mekko” ei liikoja peittänyt

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Huippumalli Miranda Kerr ja hänen näyttelijämiehensä Orlando Bloom saivat taannoin Flynn-nimisen esikoispoikansa. Maailmankuulun alusvaatebrändin mallina työskentelevä Miranda on synnytyksen jälkeen tehnyt näyttävän paluun catwalkeille.

Nyt Miranda Kerr nähdään Australian Marie Claire -lehden kansikuvassa. Sinisilmäinen brunette poseeraa kuvassa lyhyessä mekossa, jonka keskiosa on läpinäkyvää kangasta. Hoikka kaunotar on upea ilmestys asukokonaisuudessaan.

Australialaisen Miranda Kerrin ura alkoi Ober Jean Parisin mainoskampanjalla. Parhaiten kaunotar tunnetaan Victoria’s Secret -muotiketjun mallina. Kerr alkoi seurustella näyttelijä Orlando Bloomin kanssa vuonna 2007. Pari avioitui intiimissä seremoniassa heinäkuussa 2010. Mittavan mallinuran tehnyt Kerr on kertonut julkisuudessa perhe-elämän olevan hänelle tärkeintä, sillä hän kokee mallina olemisen pelkkänä työnä.