Uskomaton peltotempaus Nurmijärvellä – katso helikopterista otettu kuva

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Viime aikoina verkossa on julkaistu ulkomailla ikuistettuja kuvia maanviljelijöiden tempauksista, joissa he ovat suunnitelleet upeita kuvioita maa-alueilleen. Nyt myös Suomessa voidaan ihastella erään miehen näyttävää aikaansaannosta.

Kuva: Marko Lankinen, Nurmijärven Mosaiikkituote Oy

Nurmijärveläinen yrittäjä Marko Lankinen päätti kaksi vuotta sitten ikuistaa lempipiirroshahmonsa maaperään normaalia suuremmassa mittakaavassa. Mies kylvi pellolleen hunajakukkien siemenillä maailmankuulun viikinkipäällikön, jota hän jo kouluaikoina piirteli oppikirjojensa sivuille.

Helikopterista otetussa ilmakuvassa nimittäin nähdään valtava Harald Hirmuinen -hahmo, joka on ikuistettu Lankisen pellolle. Hän piti tempauksensa pitkään salassa ja yllätti vasta hiljattain perheensä näyttämällä kuvan tuotoksestaan. Miehen mukaan Harald Hirmuinen -hahmo on ainut asia, jonka hän osaa piirtää.