Katy Perry ja exä bilettivät yhdessä strippiklubilla

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Poptähti Katy Perry toipuu edelleen taannoisesta avioerostaan, ja lohdutusta hän on saanut muun muuassa kitaristi Robert Ackroydista. Taannoin laulaja vietti intiimejä hetkiä kitarahurmuri John Mayerin kanssa, mutta mies jätti laulajan myöhemmin tylysti tekstiviestillä.

Nyt Katy Perry näyttää antaneen miehelle anteeksi, sillä pari vietti vastikään vauhdikasta bileiltaa Las Vegasissa. Ex-pariskunta juhli yhdessä ystäviensä kanssa Spearmint Rhino -strippiklubilla. Romanssin lämpeämisestä vihjaa myös se tosiasia, että Perry ja Mayer kirjoittautuivat yhdessä paikalliseen hotelliin.

– He olivat pariskuntana liikkeellä seurueensa kanssa. Jos miettii saivatko he tansseja, niin he olivat strippiklubilla… Ryhmällä oli todella hauskaa yhdessä, he juhlivat aamutunneille asti, kertoo lähde People -lehdelle.

Perryn kerrotaan jääneen nuolemaan haavojaan, kun Hollywood-kaunottaria tapaillut John Mayer päätti heidän suhteensa elokuussa. Tuolloin sisäpiirin lähde kertoi popparin tunteneen olonsa haavoittuvaiseksi, vaikka tämä ei myöntänytkään suhteen olleen vakava. Nähtäväksi jää, poikiiko Las Vegasin bileyöstä jotain pysyvämpää muusikkojen välille.

Poptähti on markkinoinut ahkerasti uutta elokuvaansa kuluneen kesän aikana. Laulajattaren Katy Perry: Part of Me -dokumenttielokuva tuotti Yhdysvalloissa aloitusviikonloppunaan 7,1 miljoonaa dollaria. Elokuvassa seurataan poptähden elämää julkisuuden parrasvaloissa, mutta myös yksityisten porttien takana. Dokumentissaan Katy Perry muun muuassa kertoo avoimesti epäonnistuneesta avioliitostaan.