Katy Perry ryhtyi hipiksi? Lähetti valokuvan vuorilta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Katy Perry toipuu edelleen taannoisesta avioerostaan, ja lohdutusta hän on saanut muun muuassa kitaristi Robert Ackroydista. Taannoin laulaja vietti intiimejä hetkiä kitarahurmuri John Mayerin kanssa, mutta mies jätti laulajan myöhemmin tylysti tekstiviestillä. Sitemmin parin on kerrottu palanneen yhteen.

Nyt Katy Perry on ottanut mallia Elizabeth Gibertin menestysromaanista Eat Pray Love ja lähtenyt etsimään itseään luonnon keskelle. Aivan täysin tähti ei ole modernin elämän mukavuuksia matkallaan unohtanut, sillä Katy lisäsi keskiviikkona Twitter-tililleen kuvan itsestään seisomassa vuoren päällä, kädet levällään.

Kuva: Twitter

27-vuotias laulajakaunotar kertoi faneilleen hakeutuvansa kosketuksiin henkisen puolensa kanssa meditoimalla ja ”puhdistamalla chakrojaan”. Chakrojen uskotaan hindulaisten ja buddhalaisten keskuudessa olevan kehon energiakeskuksia.

– Voin tuntea feeniks-linnun nousevan. Aloitin päivän ryhmämediataatiolla… Oikea mestareiden aamupala! Puhdistan hieman paskaa pois chakrastani, tähti twiittasi.

Poptähti on markkinoinut ahkerasti uutta elokuvaansa kuluneen kesän aikana. Laulajattaren Katy Perry: Part of Me -dokumenttielokuva tuotti Yhdysvalloissa aloitusviikonloppunaan 7,1 miljoonaa dollaria. Elokuvassa seurataan poptähden elämää julkisuuden parrasvaloissa, mutta myös yksityisten porttien takana. Dokumentissaan Katy Perry muun muuassa kertoo avoimesti epäonnistuneesta avioliitostaan.