Supermallilla uskomaton vartalo – ei mitään ylimääräistä! Katso kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman menestyneimpien mallikaunottarien joukkoon lukeutuva australialainen Miranda Kerr nousi tunnetuksi, kun hänet valittiin muutama vuosi sitten Victoria’s Secret -merkin enkeliksi. Viime aikoina hän on esitellyt faneilleen vartaloaan näyttävien Twitter-kuvien merkeissä.

Nyt 29-vuotias Miranda Kerr on julkaissut verkkoblogissaan kuvan, jossa hän treenaa henkilökohtaisen kunto-ohjaajansa kanssa huikeissa maisemissa. Yhden lapsen äiti on treenannut vartalonsa huippukuntoon, sillä kuvassa neitokaisen kroppa on uskomattoman timmissä kunnossa. Kerrin tiedetään treenaavan ahkerasti tulevaa Victoria’s Secret -muotinäytöstä varten.

Kuva: Twitter

Gunnedahin pienessä kylässä varttunut Miranda Kerr on naimisissa Hollywood-näyttelijä Orlando Bloomin kanssa. Viiden vuoden ajan yhdessä ollut pariskunta sai taannoin ensimmäisen yhteisen lapsensa, Flynn-pojan. Kerr nimesi esikoispoikansa toisen nimen entisen poikaystävänsä mukaan, koska hän halusi kunnioittaa 15-vuotiaana kuollutta teinirakastaan.