Katy Perry murtui kuolinuutisesta: ”Tämä on hirveä tragedia”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Poptähti Katy Perry toipuu edelleen taannoisesta avioerostaan, ja lohdutusta hän on saanut muun muuassa kitaristi Robert Ackroydista. Taannoin laulaja vietti intiimejä hetkiä kitarahurmuri John Mayerin kanssa, mutta mies jätti laulajan myöhemmin tylysti tekstiviestillä. Sitemmin parin on kerrottu palanneen yhteen.

Nyt Katy Perry on saanut kuulla suru-uutisia, sillä hänen entisen poikaystävänsä Johnny Lewisin kerrotaan kuolleen. Neitokainen deittaili miestä lähes puolentoista vuoden ajan, kunnes pari erosi vuonna 2007. 28-vuotiaan näyttelijämiehen uskotaan tappaneen 81-vuotiaan vuokraemäntänsä, ennen kuin hän hyppäsi omaan kuolemaansa.

– Tämä on hirveä tragedia. Hän näytti kuolleen jonkinlaisen putoamisen kautta. Joko hyppäämällä portaista, parvekkeelta tai katolta, kertoi Los Angelesin poliisin edustaja Andrew Smith Female First -sivustolle.

Perryn kerrotaan olevan murtunut ex-miehensä kuolemasta. Sons of Anarchy -sarjan tähden kerrotaan inspiroineen poplaulajaa hänen koko urallaan, vaikka neito erosikin miehestä tämän ongelmien vuoksi. Muun muassa neitokaisen The One That Got Away ja Circle the Drain -kappaleiden sanotaan saaneen inspiraationsa Lewisista.

Poptähti on markkinoinut ahkerasti uutta elokuvaansa kuluneen kesän aikana. Laulajattaren Katy Perry: Part of Me -dokumenttielokuva tuotti Yhdysvalloissa aloitusviikonloppunaan 7,1 miljoonaa dollaria. Elokuvassa seurataan poptähden elämää julkisuuden parrasvaloissa, mutta myös yksityisten porttien takana. Dokumentissaan Katy Perry muun muuassa kertoo avoimesti epäonnistuneesta avioliitostaan.