Vuoden nainen valittiin – näin seksikäs on voittaja

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Poptähti Katy Perry toipuu edelleen taannoisesta avioerostaan, ja lohdutusta hän on saanut muun muuassa kitaristi Robert Ackroydista. Taannoin laulaja vietti intiimejä hetkiä kitarahurmuri John Mayerin kanssa, mutta mies jätti laulajan myöhemmin tylysti tekstiviestillä. Sitemmin parin on kerrottu palanneen yhteen.

Nyt neitokainen on saanut upean kunnian, kun Billboard-lehti valitsi Katy Perryn Vuoden naiseksi. Kaunotarta ylistettiin yhdeksi musiikkialan kiinnostavimmista ja inspiroivimmista artisteista. Alle viisi vuotta sitten läpimurtonsa tehnyt poptähti on jo nyt saavuttannut urallaan enemmän kuin monet artistit koko uransa aikana.

Kuva: Splash

– Juhlimme näitä upeita saavutuksia ja hänen uskomatonta 12 kuukauttaan antamalla hänelle Vuoden nainen -palkinnon. Katy Perry on ennätyksiä rikkovien listahittiensä ja uniikin tyylinsä ansiosta eräs tämän hetken kiinnostavimmista artisteista, kertoi Billboard-lehden päätoimittaja Bill Werde.

Perry vastaanottaa palkinnon New Yorkissa pidettävässä Billboard-lehden tapahtumassa. Jokavuotinen tapahtuma järjestetään nyt seitsemättä kertaa. Aiemmin kyseisen tittelin ovat saaneet Beyonce Knowles, Taylor Swift ja Black Eyed Peas -yhtyeen Fergie.

Poptähti on markkinoinut ahkerasti uutta elokuvaansa kuluneen kesän aikana. Laulajattaren Katy Perry: Part of Me -dokumenttielokuva tuotti Yhdysvalloissa aloitusviikonloppunaan 7,1 miljoonaa dollaria. Elokuvassa seurataan poptähden elämää julkisuuden parrasvaloissa, mutta myös yksityisten porttien takana. Dokumentissaan Katy Perry muun muuassa kertoo avoimesti epäonnistuneesta avioliitostaan.