Victorian enkelin vartalo ei jätä kylmäksi – muodot verhottiin pitsiin

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailman menestyneimpien mallikaunottarien joukkoon lukeutuva australialainen Miranda Kerr nousi tunnetuksi, kun hänet valittiin muutama vuosi sitten Victoria’s Secret -merkin enkeliksi. Viime aikoina hän on esitellyt faneilleen vartaloaan näyttävien Twitter-kuvien merkeissä.

Nyt 29-vuotias mallikaunotar on poseerannut Victoria’s Secret -merkin kuvauksissa. Neitokainen julkaisi otoksista maistiaisen Twitter-blogissaan. Kuvassa Miranda nähdään smaragdinvärisellä sohvalla makaamassa pelkissä pitsialusvaatteissa.

Kuva: Twitter

Gunnedahin pienessä kylässä varttunut Miranda Kerr on naimisissa Hollywood-näyttelijä Orlando Bloomin kanssa. Viiden vuoden ajan yhdessä ollut pariskunta sai taannoin ensimmäisen yhteisen lapsensa, Flynn-pojan. Kerr nimesi esikoispoikansa toisen nimen entisen poikaystävänsä mukaan, koska hän halusi kunnioittaa 15-vuotiaana kuollutta teinirakastaan.