Carmen Electra on nykyisin näyttävä glamour-beibe

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Playboy-povipommi Carmen Electra tunnetaan kurviensa lisäksi myös monista elokuvista ja televisiosarjoista. The Pussycat Dolls –yhtyeen jäsenenäkin aikoinaan esiintynyt tähti on kokeillut uraa myös laulajana.

Seksikkään paljastavissa asuissa nähty Carmen Electra on onnistunut lähivuosina kehittämään itselleen aikaisempaa upeamman tyylitajun. Neitokainen onkin bongattu viime aikoina totuttua hienostuneemmissa asukokonaisuuksissa. Simon Cowellia deittaileva julkkiskaunotar poseeraa nyt yllättävän hyvällä maulla toteutetussa Glamoholic-lehden kansikuvassa. 40-vuotias kurvitar ei nimittäin vilauta otoksessa lähes yhtään paljasta pintaa.

Amerikkalainen Carmen Electra, oikealta nimeltään Tara Leigh Patrick, tuli tunnetuksi Playboy-lehden sivuilta, ja hän on sittemmin tehnyt uraa näyttelijänä useissa elokuvissa ja televisiosarjoissa. Electran roolisuorituksia on nähty esimerkiksi elokuvissa Scary Movie, Date Movie ja Epic Movie. Tunnetuin roolityö on kuitenkin televisiosarjassa Baywatch. Harva tietää, että ennen kuuluisuuttaan Electra oli muusikko Princen suojatti ja kokeili jonkin aikaa laulu-uraa tämän ohjauksessa.