Katy Perry tuki Obamaa – tiukka mekko ei jättänyt arvailun varaa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Poptähti Katy Perry toipuu edelleen taannoisesta avioerostaan, ja lohdutusta hän on saanut muun muuassa kitaristi Robert Ackroydista. Taannoin laulaja vietti intiimejä hetkiä kitarahurmuri John Mayerin kanssa, mutta mies jätti laulajan myöhemmin tylysti tekstiviestillä. On-off-pari on tällä hetkellä silti yhdessä.

Poppari esiintyi vastikään presidentti Barack Obaman vaalikampanjan kunniaksi järjestetyssä konsertissa Las Vegasissa. Katy Perry halusi tehdä selväksi kannatuksensa kohteen myös asunsa voimin, ja ahtoikin kurvikkaan kroppansa keikalla tiukkaan kumipukuun. Kyseisessä asussa on presidenttiehdokkaiden nimet, ja Obaman nimi on merkitty siinä valikoiduksi Yhdysvaltain presidentiksi.

Poptähti on markkinoinut ahkerasti uutta elokuvaansa kuluneen kesän aikana. Laulajattaren Katy Perry: Part of Me -dokumenttielokuva tuotti Yhdysvalloissa aloitusviikonloppunaan 7,1 miljoonaa dollaria. Elokuvassa seurataan poptähden elämää julkisuuden parrasvaloissa, mutta myös yksityisten porttien takana. Dokumentissaan Katy Perry muun muuassa kertoo avoimesti epäonnistuneesta avioliitostaan.