Sarah Harding kuumassa ”alistaja-asussa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime viikkoina lukuisat julkkistähdet ovat astuneet mallien saappaisiin, myös kirjaimellisesti. Erityisesti hyväntekeväisyyden vuoksi järjestetyissä tilaisuuksissa tunnetut kaunottaret ovat keikistelleet myös catwalkeilla.

Brittiläisen Girls Aloud –yhtyeen jäsen Sarah Harding pelkää parhaillaan, että hänellä on ihosyöpä. Siitä huolimatta neitokainen nousi tällä viikolla Agent Provocateurin ja Atsuko Kudon muotinäytöksen lavalle näyttävässä asussa.

Girls Aloud –yhtye täyttää pian kymmenen vuotta. Bändi syntyi vuonna 2002 Britannian Popstars-kilpailun toisella tuotantokaudella. Yhtyeen jäseniä ovat Cheryl Cole, Kimberley Walsh, Nadine Coyle, Nicola Roberts ja Sarah Harding. Hardingin bändikaverit veivät tämän viime vuonna vieroitukseen alkoholismin takia. Vieroitushoidon läpikäynyt Harding palasi sittemmin yhteen ex-kihlattunsa kanssa, mutta suhde kaatui jo toistamiseen muutama kuukausi sitten.